23. marts - 2018

GDPR (General Data Protection Regulation), er det helt store fokus og derfor har vi udviklet et særligt interface til at understøtter de krav som stilles i den forbindelse. Det er muligt at slette data, samt få de nødvendige informationer som kunne bruges i forbindelse med Person data forordningen. CapMedia er ikke så påvirket af det, men der kan være spørgsmål vedr. kunder, ordre og andet som kan være vigtige at kunne få ud af systemet på en enkel måde – det er den mulighed der findes i vores ”GDPR interface”.

 

15. marts - 2018

Der er nu mulighed for at lave egen menu bar, man kan selv definere hvilke funktioner der skal være i hver menu, f.eks. kan man lave en menu bar til sælger, journalister, produktion eller udvalgte bruger. Det er muligt at vælge genveje til hver funktion, så hver enkel menu bar kan have forskellige genveje til de samme funktioner. Hver menu bar kan linkes til en eller flere bruger, de kan ændres løbende efter behov, kræver ikke genstart af systemet, blot at brugerne logger af og på igen. Så meget fleksibelt. Dette giver også muligheden for at oversætte alle menuer til alle sprog.

 

Ny Adobe InDesign CC 2018, og vi er klar!!

 

Ekstern salg og/eller produktion, outsourcing

 

Del produktions ressourcer mellem flere CapMedia kunder.

Der er udviklet en mulighed for at dele produktions resurser mellem CapMedia kunder nemt og enkelt, dermed en mulighed for at knytte flere CapMedia systemer sammen. Det betyder at kunder kan ”låne” produktions resurser af hinanden eller outsource produktion, salg o.a.. Ordre vil blive oprettet løbende i det “eksterne” system kort efter “ejeren” har oprettet den, det betyder at man i det “eksterne” system kan følge med.

Der er to løsninger indbygget i CapMedia.

1. Booking/salg, fakturering og produktion hos kunde 1, ombrydning og færdiggørelse af produkt hos kunde 2. Kunde 2 har indgået en aftale […]

 

 

Ny Adobe InDesign CC 2017, og vi er klar!!

 

Der er nu frigivet en ny version af Adobe InDesign, og nogle af vores første kunder har opdateret, og dermed kan vi endnu engang sige at vi er klar på dagen til de nye versioner fra Adobe. Vores kunder har derfor mulighed for at udnytte de nye funktioner, som følger med i den seneste version.

 

Selvom det måske er lidt friskt at opdatere til den første version af Adobe CC 2017, så er det nu en mulighed for alle kunder som anvender CapMedia.

Kontakt CapMedia Aps
Ringsbjergvej 19, 4682 Tureby
info@capmedia.dk
Telefon: +45 3999 0101 - CVR 33058659