Project Description

Vestkystens Distriktsblade A/S udgiver 14 ugeaviser i Syd- og Sønderjylland. Området dækker fra Tønder i syd til Hvide Sande i nord og fra Esbjerg i vest til Vojens i øst. Næsten al produktion foregår i Esbjerg, mens salgsarbejdet sker lokalt.

Aviserne kommer ud i et oplag på 340.000 eksemplarer. Den mindste avis er på 20-24 sider, mens den største avis normalt har omkring 80 sider. I alt produceres der på en normal uge over 500 sider. Ved månedsskiftet er tallet større.

Ud over den almindelige ugeavis produceres der ofte specialaviser – f.eks. turistaviser, boligaviser og magasiner.

Ugeavisen.dk er den fælles portal for de 14 ugeaviser. Hver avis har naturligvis sin egen nyhedsside, hvor annoncerne også vises i en rotation.

Vestkystens Distriktsblade har i to år anvendt CapMedia og har været med til at videreudvikle systemet – som vi finder er meget velfungerende.

Direktør Christian Lund Jepsen:
“Vi købte CapMedia i slutningen af 2008. Vi var de første og var meget betænkelige ved at indgå en aftale. Der var på tidspunkt kun Michael og hvad nu, hvis han fik den berømte tagsten i hovedet….
Men vi har ikke én dag fortrudt, at vi købte CapMedia. Det har betydet, at vi har kunnet effektivisere vores grafiske produktion betydeligt. Fleksibiliteten og adgangen til at få lavet ændringer er en af CapMedia’s store styrker”.

Referencer kan kontaktes på følgende:
Direktør Christian Lund Jepsen (tlf. 50 51 89 66) og salgschef Dina Reffstrup (51 72 49 19).

 

Udgivelser