Synnøve Fuursted

Mediekonsulent

 

– Ud over annoncedelen har jeg også lært at kigge ind på siderne i dummydelen.

 

– Jeg har arbejdet med CapMedia tidligere, da jeg var ansat på Midtjyllands Avis. CapMedia var lidt svært at forstå i starten, grundet alle de funktioner, oplysninger og muligheder, som findes. Men det er også den største fordel ved systemet, når man lære at navigere rundt.

 

- Tidligere skulle jeg åbne flere programmer eller spørge andre om de nødvendige salgsoplysninger. I CapMedia kan jeg finde alt hvad jeg har behov for i forbindelse med salg, som f.eks. tidligere annoncer, omsætning, kundeinformationer, salgstal, faktura og meget andet.

 

- Det er en fornøjelse at man ikke skal vente på at andre finder informationer frem om kunder, den er der altid lige ved hånden i CapMedia, det er et fantastisk arbejdsredskab (system).

 

– Jeg har aldrig arbejdet med et system, der er så overskueligt.

 

– Da jeg var på Midtjyllands Avis, kunne jeg ”hooke” op hjemmefra og fjernstyre min maskine. Det var lige så hurtigt, som hvis jeg var inde på avisen.

 

– Jeg er aldrig gået ned, påpeger Synnøve Fuursted.

 

– Her på Jæger har vi en VPN-løsning, der ikke virker alt for godt, men det har ikke noget med CapMedia at gøre, men med forbindelsen.

 

– Supporten fra CapMedia-folkene har været unik, understreger hun.

 

– Udvikleren af systemet har været rigtig god til at forklare. Jeg plejer at sige, at jeg er blondine, så hvis jeg kan forstå det, så kan alle forstå det.

 

– Han er meget engageret, og under opstarten var han hernede hele tiden og har løbende tilpasset systemet. På et tidspunkt måtte jeg spørge ham, om han ikke skulle være sammen med sin familie – så meget var han her.

 

– Siden kom en anden medarbejder også til, og begge har de bare været så rolige og sikre.

– Det er en kæmpe fordel, at vi alle arbejder i det samme system nu. Nu kan grafikeren se annoncer og indhold på siderne og omvendt.

 

– Jeg har faktisk ikke nogle yderligere ønsker til systemet, for de er blevet lavet hen ad vejen, slutter Synnøve Fuursted.

 

Kontakt CapMedia Aps
Ringsbjergvej 19, 4682 Tureby
info@capmedia.dk
Telefon: +45 3999 0101 - CVR 33058659